Moj način rada

Individualni pristup - Svaki klijent je na svoj način poseban i drugačiji pa mu stoga treba tako i pristupiti. Kod svih dogovora nužno je da klijent stekne dojam individualnog pristupa i povjerenja. Ukoliko osjetite da ste samo još jedni u nizu ili neku nesimpatičnost na prvi pogled najbolje da ne dogovarate suradnju…u suprotnom ćete se samo brinuti. Također morate provjeriti imaju li izvođači vlastiti prijevoz i svu popratnu tehničku podršku (kvalitetni i dovoljno snažni razglas, bežični mikrofon, strujne kabele…).

Preuzimanje brige oko svih tehničkih i organizacijskih obaveza oko glazbenog dijela svečanosti, kako bi vama olakšao organizaciju.

O meni

Što se mene osobno tiče u najkraćim crtama…

DJ sa 15 godina iskustva i aktivnog rada na različitim eventima. Posjedujem vlastiti kvalitetni razglas (RCF/Mackie 3 KW), svu dodatnu audio opremu i prijevoz, čime na sebe preuzimam potpunu brigu oko svih tehničkih pitanja. U posljednjih desetak godina, od kad su se počeli pojavljivati DJ-evi na vjenčanjima surađivao sam s više od 100 zadovoljnih mladenaca. Radim po cijeloj Hrvatskoj. Savjetujem mladence u prethodnim dogovorima, vodim protokole vjenčanja, različite igrice i nemam straha od mikrofona i komunikacije s gostima. Dobro poznajem glazbu domaće i strane produkcije, vrlo širokog repertoara, radim u skladu s dogovorom, imam odličnu komunikaciju s publikom, duhovitu i kulturnu. Prema potrebi osiguravam sve želje mladenaca po pitanju rasvjete u suradnji s tvrtkom SK Produkcija (svjetlosni i laserski efekti, bojanje prostora, imena mladenaca, balončići, magla, top…).